Köyliön Fysioterapia Oy

Yritys perustettiin vuonna 1997 Köyliön Kepolaan nimellä Fysioterapia Eeva Vartia. Yritys muutti omiin toimitiloihin vuonna 2005, jolloin fysioterapiapalvelujen lisäksi aloitettiin kuntosalitoiminta. Yritysmuodon vaihtumisen myötä 2010 nimi muuttui Köyliön Fysioterapia Oy:ksi. Vuonna 2011 avattiin Säkylään toinen toimipiste. Köyliön Fysioterapia Oy valittiin vuoden 2012 köyliöläiseksi yritykseksi.

Yrityksessä työskentelee yrittäjien Eeva Vartian ja Hanna Kuivisen lisäksi 3 työntekijää. Henkilökunta on koulutettua ja ammattitaitoista. Osaamista ylläpidetään ja täydennetään säännöllisillä koulutuksilla. Koko henkilökuntamme toimii ammattitaitoisesti fysioterapeuttisia arvoja ja yrityksen tavoitteita noudattaen. Tutustu henkilökuntaan tästä.

Vahva verkosto tukenasi

Toiminnan keskeisenä ajatuksena on aina ollut palveluiden monipuolinen kehittäminen ja vahva paikallinen yhteistyö. Moniammatilliseen hoitorenkaaseen kuuluminen takaa asiakkaille nopeat asiantuntija- ja hoitopalvelut. Teemme työtä Valviran, AVIn ja Kelan hyväksymänä fysioterapiayrityksenä sekä olemme Kanta-palvelussa mukana.. Kokonaisvaltainen hyvinvointi mahdollistaa tarmoa ja toimintakykyä elämänkaaren kaikissa vaiheissa.

Nykyaikaiset toimitilat

Tilavat toimitilamme on suunniteltu fysioterapiaan sopiviksi. Toimimme katutasossa ja kaikkiin tiloihin on esteetön pääsy. Hoito- ja kuntosalilaitteet ovat markkinoiden uusimpia malleja ja soveltuvat nykyaikaiseen ja turvalliseen fysioterapiaan.

Tutustu Köyliön ja Säkylän tiloihin

Dokumentoitu laatujärjestelmä takaa laadun

Hoitolaitoksemme laatujärjestelmän luominen aloitettiin keväällä 2001. Dokumentoitu laatujärjestelmä on tae jatkuvasta laadunparantamisesta yrityksessämme. Yrityksessämme on laadunhallintaohjelma (ITE:2010), jolla tuetaan yrityksellemme asetettujen toiminta-ajatusten saavuttamista. Dokumentoitu laadunhallintaohjelma on tae jatkuvan toimintamme laadun parantamiseen ja kehittämiseen. Laadunhallintaohjelma pohjautuu ITE3:2010-arviointiin, johon koko henkilökuntamme on sitoutunut.